Service & Werkwijze

Service & Werkwijze

Service & werkwijze

Vul altijd een schadeformulier in bij een aanrijding Ben je met je auto betrokken bij een ongeval of aanrijding? Ook bijvoorbeeld als het gaat om een aanrijding met een fietser. Dan vul je altijd een schadeformulier in samen met de tegenpartij. Je vult het schadeformulier ook in bij schade door een onbekende tegenpartij of door een dier waarvan de eigenaar onbekend is. Je gebruikt hiervoor in Nederland en in het buitenland het Europees Schadeformulier. U Auto-verzekeraar en de verzekeraar van de tegenpartij hebben deze informatie nodig voor de afhandeling van de schade. Het invullen en ondertekenen van het schadeformulier betekent niet dat jij of de tegenpartij schuld erkent. Je geeft alleen de feitelijke situatie aan.

Download het schadeformulier en print het uit. 

Schade aan uw auto kan al snel veel geld kosten. Om een duidelijk overzicht van de kosten te geven, maken wij altijd vrijblijvend een offerte voor u. Deze offerte laat u exact zien op basis van zichtbare schade, wat welke schade gaat kosten en hoelang u de auto kwijt zult zijn. U kunt daar rustig op wachten terwijl u een kopje koffie drinkt.

Is de schade dusdanig erg, dat uw auto niet meer kan rijden of dat u het te gevaarlijk vindt om te gaan rijden? Bekijk dan uw groene kaart. Op de groene kaart staan exact de stappen aangegeven die u moet volgen. U kunt daarna contact opnemen met ons.

Bij ASN Autoschade Bleeker bieden wij u diverse services aan. Zo kunt u bij ons terecht voor haal- en brengservice wanneer niemand u kan ophalen of brengen naar onze locatie. Of wanneer uw auto moet worden opgehaald van uw werklocatie. Daarnaast bieden wij ook nog vervangend vervoer aan. U krijgt een volgetankte auto van ons mee. Wij verwachten wel een volgetankte auto terug.

Daarnaast geven wij u enkele tips om op de juiste manier schade te melden bij uw verzekeraar.

Auto helaas total-loss? check de occasions op: autobleeker.nl/nl/occasions/.

Ervaringen van anderen en

Klant reviews

Dhr. Peters
schadeherstel

Vakkundig personeel. Vriendelijk, je voelt je welkom! Wordt netjes te woord gestaan. Goed advies, duidelijke afspraken en communicatie, ASN Autoschade Hengelo regelde alles met verzekering, prima vervangende auto. En een mooi eindresultaat.

Anoniem
schadeherstel

Zeer positief: Buitengewoon klant gericht en professioneel. De bedrijfsleider die mij heeft ontvangen stond van minuut 1 in de ontzorg stand, en dienstbaar voor de klant, maar ook het andere personeel was zeer correct en behulpzaam. En niet te vergeten vakwerk aan de schade, perfect!

Mevrouw Bruins
schadeherstel

Vriendelijke ontvangst. Even meelopen om te kijken naar de schade. Goede inschatting maken en een duidelijke afspraak. Fijn dat je nog een mailtje krijgt dag voor de daadwerkelijke afspraak. Verlossend telefoontje dat we de auto weer kunnen oppikken. Heel mooi gemaakt, top werk