Steenslag verwijderen

Steenslag verwijderen

Steenslag verwijderen

Net als andere lakschades is steenslag vaak een doorn in het oog. Helaas is steenslag nagenoeg niet te voorkomen. Split en ander vuil van de wegen spat gemakkelijk op en kan ergerlijke schade veroorzaken.

Oplossing

De beschadigde plaats hoeft niet opnieuw te worden gespoten, maar wordt gevuld met een speciale lak in de kleur van uw auto. Het voordeel hiervan is een behoorlijke tijds- en kostenbesparing (tot wel 75 procent).

Resultaat

Het resultaat is verbluffend, u zult de beschadigingen na deze behandeling nagenoeg niet terug vinden! Wij repareren de steenslag tot 80 procent (alleen de grote steenaanslag) word gerepareerd. Informeer naar de mogelijkheden bij ons. 

Ervaringen van anderen en

Klant reviews

Dhr. Peters
schadeherstel

Vakkundig personeel. Vriendelijk, je voelt je welkom! Wordt netjes te woord gestaan. Goed advies, duidelijke afspraken en communicatie, ASN Autoschade Hengelo regelde alles met verzekering, prima vervangende auto. En een mooi eindresultaat.

Anoniem
schadeherstel

Zeer positief: Buitengewoon klant gericht en professioneel. De bedrijfsleider die mij heeft ontvangen stond van minuut 1 in de ontzorg stand, en dienstbaar voor de klant, maar ook het andere personeel was zeer correct en behulpzaam. En niet te vergeten vakwerk aan de schade, perfect!

Mevrouw Bruins
schadeherstel

Vriendelijke ontvangst. Even meelopen om te kijken naar de schade. Goede inschatting maken en een duidelijke afspraak. Fijn dat je nog een mailtje krijgt dag voor de daadwerkelijke afspraak. Verlossend telefoontje dat we de auto weer kunnen oppikken. Heel mooi gemaakt, top werk