Alternatief duurzaam herstel

Alternatief duurzaam herstel

Alternatief duurzaam herstel

Naast het traditionele schadeherstel, voeren wij alternatieve schadeherstel mogelijkheden uit. Hierdoor kunnen kleine schades vrijwel onzichtbaar hersteld worden. Dit zal tijd, onderdelen en geld besparen.
Tweedehands of imitatie onderdelen

Ook is het mogelijk om gebruik te maken van tweedehands of imitatie onderdelen. Hiermee kunnen wij de kosten laag houden voor u, wat zinvol kan zijn wanneer u de schade zelf betaalt. U kunt altijd contact met ons opnemen wanneer u een specifieke vraag heeft.

Heeft u nog meer schade aan uw auto? Zoals kleine krassen of deukjes, dan kunt u deze ook laten herstellen bij Bleeker in Hengelo. Neem gerust contact met ons op of bel naar 074-2550480 of stuur ons een berichtje op WhatsApp op het nummer 06-10032964. Wij staan altijd voor uw klaar en zoeken dan ook altijd naar de beste oplossing!

Ervaringen van anderen en

Klant reviews

Dhr. Peters
schadeherstel

Vakkundig personeel. Vriendelijk, je voelt je welkom! Wordt netjes te woord gestaan. Goed advies, duidelijke afspraken en communicatie, ASN Autoschade Hengelo regelde alles met verzekering, prima vervangende auto. En een mooi eindresultaat.

Anoniem
schadeherstel

Zeer positief: Buitengewoon klant gericht en professioneel. De bedrijfsleider die mij heeft ontvangen stond van minuut 1 in de ontzorg stand, en dienstbaar voor de klant, maar ook het andere personeel was zeer correct en behulpzaam. En niet te vergeten vakwerk aan de schade, perfect!

Mevrouw Bruins
schadeherstel

Vriendelijke ontvangst. Even meelopen om te kijken naar de schade. Goede inschatting maken en een duidelijke afspraak. Fijn dat je nog een mailtje krijgt dag voor de daadwerkelijke afspraak. Verlossend telefoontje dat we de auto weer kunnen oppikken. Heel mooi gemaakt, top werk