ADAS Kalibratie

ADAS Kalibratie

ADAS Camera kalibratie

ADAS betekent Advanced Driver Assistance Systems. Ook wel rijhulpsystemen genoemd. Tegenwoordig beschikken steeds meer auto’s over ADAS. Denk aan parkeersensoren, achteruitrijcamera’s, sensoren voor de dode hoek. Deze systemen maken het leven van de bestuurder een stuk eenvoudiger áls ze het goed doen. Naast deze passieve systemen zijn er nog systemen die werken door middel van een camera achter de voorruit, denk aan verkeersbordherkenning, de rijstrook assistent en autonoom remmen. Het kan gebeuren dat deze camera niet goed gekalibreerd is door een klein ongelukje wat u heeft gehad. Het is dan verstandig om deze camera door vakkundig personeel opnieuw te laten kalibreren.

04

ADAS kalibratie bij ASN Autoschade Bleeker

Met behulp van de juiste apparatuur kunnen wij bij ASN Autoschade Bleeker in Hengelo uw auto kalibreren. Met een 3D-uitlijn apparaat kijken we eerst of uw auto nog recht kan rijden. Op deze manier kunnen we goed zien hoe en waar we de stand van de wielen moeten aanpassen. Daarna gebruiken we het kalibratiebord, deze bestaat uit verschillende focuspunten waardoor we de sensoren in uw auto weer goed kunnen afstellen.

U moet in de auto op uw ADAS systemen kunnen vertrouwen. Kalibratie is precisie werk, daarom raden wij aan om uw ADAS-camera enkel door specialisten uit te laten voeren. Zo beschikken experts over de juiste hulpmiddelen en kennen de exacte fabrieksinstructies en waardes. Daarom moet u bij Bleeker zijn.

Ervaringen van anderen en

Klant reviews

Dhr. Peters
schadeherstel

Vakkundig personeel. Vriendelijk, je voelt je welkom! Wordt netjes te woord gestaan. Goed advies, duidelijke afspraken en communicatie, ASN Autoschade Hengelo regelde alles met verzekering, prima vervangende auto. En een mooi eindresultaat.

Anoniem
schadeherstel

Zeer positief: Buitengewoon klant gericht en professioneel. De bedrijfsleider die mij heeft ontvangen stond van minuut 1 in de ontzorg stand, en dienstbaar voor de klant, maar ook het andere personeel was zeer correct en behulpzaam. En niet te vergeten vakwerk aan de schade, perfect!

Mevrouw Bruins
schadeherstel

Vriendelijke ontvangst. Even meelopen om te kijken naar de schade. Goede inschatting maken en een duidelijke afspraak. Fijn dat je nog een mailtje krijgt dag voor de daadwerkelijke afspraak. Verlossend telefoontje dat we de auto weer kunnen oppikken. Heel mooi gemaakt, top werk