Autoruit schade

Autoruit schade

Een sterretje in uw autoruit

Een sterretje in uw ruit is natuurlijk hartstikke vervelend. Een sterretje ziet er namelijk niet direct ernstig uit en er lijkt niet zoveel aan de hand. Niets is minder waar. Een sterretje of een pit in uw voorruit kan snel veranderen in een flinke barst. Het is dan niet meer verantwoord om te blijven rijden met deze autoruitschade. Autoruitschade en autoglasschade worden vaak door elkaar gebruikt, onze vakmensen weten vaak wel wat u bedoelt. Glasschade aan uw ruit is net zo vervelend als ruitschade, omdat het hetzelfde is. Voor een snelle en goede ruitreparatie bent u bij ASN Autoschade Bleeker in Hengelo aan het juiste adres! Wij zijn namelijk Glasgarant ruithersteller.

Autoruitschade repareren in Hengelo

Een sterretje of pit in uw voorruit repareren wij op onze locatie in Hengelo. Is de schade niet groter dan een euro muntstuk? Dan kan de ruit meestal gerepareerd worden met een hars. Ziet u een sterretje of kleine barst in uw ruit, bedek het dan met een stukje tape. Zo voorkomt u dat er vuil in komt of dat kleine losse glasstukjes losraken. De reparatie wordt uitgevoerd door hars te injecteren met speciaal gereedschap. Dit wordt altijd gedaan door speciaal opgeleide ruitherstellers. Daarna wordt de plek afgedekt met een ‘finish hars’ en met ultraviolet licht gedroogd. Wij geven de voorkeur aan reparatie in onze werkplaats onder droge, normale omstandigheden. Op die manier ontstaat de perfecte reparatie.

Neem contact op om uw schade te herstellen

Een sterretje in uw ruit repareren is een kleine reparatie die over het algemeen snel uit te voeren is. Is het sterretje gebarsten tot een grote scheur? Dan duurt de reparatie wat langer. De kans is dan een stuk aannemelijker dat we de gehele ruit gaan vervangen. Ook voor deze ruitreparatie bent u bij ons in Hengelo in goede handen. Wij nemen ook voor u de administratieve afhandeling met uw verzekeraar uit handen. Wanneer u Allrisk, WA Casco of WA Plus verzekerd bent betaalt u een deel van uw eigen risico als de gehele ruit vervangen moet worden. Voor een sterretje is de reparatie vaak voor u helemaal gratis.

Ervaringen van anderen en

Klant reviews

Dhr. Peters
schadeherstel

Vakkundig personeel. Vriendelijk, je voelt je welkom! Wordt netjes te woord gestaan. Goed advies, duidelijke afspraken en communicatie, ASN Autoschade Hengelo regelde alles met verzekering, prima vervangende auto. En een mooi eindresultaat.

Anoniem
schadeherstel

Zeer positief: Buitengewoon klant gericht en professioneel. De bedrijfsleider die mij heeft ontvangen stond van minuut 1 in de ontzorg stand, en dienstbaar voor de klant, maar ook het andere personeel was zeer correct en behulpzaam. En niet te vergeten vakwerk aan de schade, perfect!

Mevrouw Bruins
schadeherstel

Vriendelijke ontvangst. Even meelopen om te kijken naar de schade. Goede inschatting maken en een duidelijke afspraak. Fijn dat je nog een mailtje krijgt dag voor de daadwerkelijke afspraak. Verlossend telefoontje dat we de auto weer kunnen oppikken. Heel mooi gemaakt, top werk