Uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken zonder spuiten bij Bleeker Hengelo

Uitdeuken zonder spuiten wordt ook wel modelleren of restylen genoemd. Deze methode van schadeherstel gebruiken wij voor herstel van kleine deukjes waarbij de lak niet is beschadigd. Met speciaal gereedschap en onze schadeherstel experts wordt de deuk lokaal verwijderd. Door deze methode bespaart u geld en het is ook nog eens sneller dan wanneer u het onderdeel opnieuw had moeten laten spuiten. Een deuk in uw auto valt altijd op. Naast het feit dat een deuk niet mooi is, kan er onder de deuk roest ontstaan. Met het blote oog is dit niet te zien, omdat het zich achter de lak afspeelt. Mocht de roest zich zodanig verspreid hebben, dan is de kans aanwezig dat uw auto onherstelbaar is geworden. Dat is natuurlijk niet wat u graag wilt. Dus als u een deukje in uw auto ziet, neem dan altijd contact op.

De voordelen van uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken zonder spuiten kent een aantal voordelen. Zoals de titel al doet verraden, wordt de plek niet opnieuw gespoten. Dit scheelt u aanzienlijk in de kosten. Vroeger was het namelijk zo dat uw bumper, autodeur of ander onderdeel volledig opnieuw gespoten moest worden. Dit kon dan hoog oplopen in de kosten. Tegenwoordig is dit niet meer het geval en kunnen we de specifieke deuk uitdeuken zonder het onderdeel opnieuw te spuiten. De voorwaarde is wel dat de lak niet beschadigd is. Andere voordelen van uitdeuken zonder spuiten zijn:

  • Geen kleurverschil
  • Perfect herstel voor kleine deukenuitdeuken zonder spuiten Bleeker Hengelo
  • Geen plamuur en lak nodig
  • Milieuvriendelijk
  • De auto ziet er als nieuw uit

Uw auto herstellen bij Bleeker

Bij ASN Bleeker in Hengelo zijn wij specialist in het uitdeuken zonder spuiten. De techniek betreft specialistische handelingen waar onze monteurs de nodige ervaring in hebben. Kleine deuken kunnen al snel ontstaan. Bijvoorbeeld door hagel of een andere auto heeft met zijn deur uw auto geraakt bij het in- of uitstappen. Heeft u een kleine deuk in uw auto en wilt u er graag van af? Schroom dan niet om uw schade bij ons te melden. We zullen daarna gaan kijken wat de werkelijke schade is en wat de kosten zullen zijn. Bij ASN Bleeker in Hengelo bent u altijd aan het juiste adres om uw deuken zonder spuiten te laten repareren.

Ervaringen van anderen en

Klant reviews

Dhr. Peters
schadeherstel

Vakkundig personeel. Vriendelijk, je voelt je welkom! Wordt netjes te woord gestaan. Goed advies, duidelijke afspraken en communicatie, ASN Autoschade Hengelo regelde alles met verzekering, prima vervangende auto. En een mooi eindresultaat.

Anoniem
schadeherstel

Zeer positief: Buitengewoon klant gericht en professioneel. De bedrijfsleider die mij heeft ontvangen stond van minuut 1 in de ontzorg stand, en dienstbaar voor de klant, maar ook het andere personeel was zeer correct en behulpzaam. En niet te vergeten vakwerk aan de schade, perfect!

Mevrouw Bruins
schadeherstel

Vriendelijke ontvangst. Even meelopen om te kijken naar de schade. Goede inschatting maken en een duidelijke afspraak. Fijn dat je nog een mailtje krijgt dag voor de daadwerkelijke afspraak. Verlossend telefoontje dat we de auto weer kunnen oppikken. Heel mooi gemaakt, top werk