Klein onderhoud

Klein onderhoud

Klein onderhoud

Het is van groot belang uw auto regelmatig te onderhouden met een kleine beurt of grote beurt. Auto’s blijven hierdoor langer in goede conditie, waardoor de levensduur van de auto toeneemt.

Als uw auto tijdig wordt gecheckt, dan zijn de onderhoudskosten op de langere termijn lager. Slijtagegevoelige onderdelen worden namelijk op tijd vervangen en daarmee worden duurdere reparaties voorkomen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden hierin. 

Heeft u nog meer schade aan uw auto? Zoals kleine krassen of deukjes, dan kunt u deze ook laten herstellen bij Bleeker in Hengelo. Neem gerust contact met ons op of bel naar 074-2550480 of stuur ons een berichtje op WhatsApp op het nummer 06-10032964. Wij staan altijd voor uw klaar en zoeken dan ook altijd naar de beste oplossing!

Ervaringen van anderen en

Klant reviews

Dhr. Peters
schadeherstel

Vakkundig personeel. Vriendelijk, je voelt je welkom! Wordt netjes te woord gestaan. Goed advies, duidelijke afspraken en communicatie, ASN Autoschade Hengelo regelde alles met verzekering, prima vervangende auto. En een mooi eindresultaat.

Anoniem
schadeherstel

Zeer positief: Buitengewoon klant gericht en professioneel. De bedrijfsleider die mij heeft ontvangen stond van minuut 1 in de ontzorg stand, en dienstbaar voor de klant, maar ook het andere personeel was zeer correct en behulpzaam. En niet te vergeten vakwerk aan de schade, perfect!

Mevrouw Bruins
schadeherstel

Vriendelijke ontvangst. Even meelopen om te kijken naar de schade. Goede inschatting maken en een duidelijke afspraak. Fijn dat je nog een mailtje krijgt dag voor de daadwerkelijke afspraak. Verlossend telefoontje dat we de auto weer kunnen oppikken. Heel mooi gemaakt, top werk