Bumper repareren

Bumper repareren

Bumper repareren

Een deuk in de bumper kan voorkomen met of zonder lakschade. Als de deuk in de bumper is gekomen en de lak is niet beschadigd, dan kunnen we deze bumper ‘restylen’. Restylen is een methode om de bumper uit te deuken door middel van verhitting. Schade aan de bumper van een auto is een van de meest voorkomende autoschades. Deze worden dan ook het vaakst herstelt. Schade aan uw bumper kan veroorzaakt zijn door een andere auto, door steenslag of u heeft misschien zelf een paaltje geraakt. Door deze kleine gebeurtenissen kunnen er toch lelijke krassen en schades ontstaan aan uw bumper. Dat vinden wij erg vervelend voor u. We doen er dan ook alles aan om uw bumper weer helemaal te herstellen. Bij bumper repair is er dus geen sprake van een nieuwe bumper. Dat scheelt u weer in de kosten.

De revolutie van een kunststof bumper

Vroeger werden bumpers standaard gemaakt van staal. Het kleinste beetje schade aan de bumper betekende eigenlijk direct dat de bumper vervangen moest worden. En dat kostte natuurlijk ook het nodige geld. Een hele bumper vervangen is een dure reparatie. Bumpers van tegenwoordig zijn of van kunststof of van polyester gemaakt. Een flinke verbetering als het om reparatie gaat. Een deuk of krasje in een kunststof bumper is goed te herstellen.

Contact opnemen

Bij bumper repair is dus geen sprake van een nieuwe bumper. Dat scheelt u weer in de kosten!

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!

Ervaringen van anderen en

Klant reviews

Dhr. Peters
schadeherstel

Vakkundig personeel. Vriendelijk, je voelt je welkom! Wordt netjes te woord gestaan. Goed advies, duidelijke afspraken en communicatie, ASN Autoschade Hengelo regelde alles met verzekering, prima vervangende auto. En een mooi eindresultaat.

Anoniem
schadeherstel

Zeer positief: Buitengewoon klant gericht en professioneel. De bedrijfsleider die mij heeft ontvangen stond van minuut 1 in de ontzorg stand, en dienstbaar voor de klant, maar ook het andere personeel was zeer correct en behulpzaam. En niet te vergeten vakwerk aan de schade, perfect!

Mevrouw Bruins
schadeherstel

Vriendelijke ontvangst. Even meelopen om te kijken naar de schade. Goede inschatting maken en een duidelijke afspraak. Fijn dat je nog een mailtje krijgt dag voor de daadwerkelijke afspraak. Verlossend telefoontje dat we de auto weer kunnen oppikken. Heel mooi gemaakt, top werk