Polijsten

Polijsten

Polijsten van doffe plekken op de auto

Waarom zou u een auto gaan polijsten? Het antwoord is simpel. Door uw auto te polijsten maakt u de lak weer gaaf. Voor uw eigen gevoel van de auto geeft het een energieboost, want de auto glimt weer net zoals toen u hem kocht. En dat is toch eigenlijk wel hoe auto’s eruit moeten zien. Mooi gepoetst en glimmend van de buitenkant. Bij het polijsten van uw auto worden kleine krasjes en dof geworden plekken behandeld en weggehaald. Uw auto polijsten kunt u het beste door een expert van Schadeherstel Bleeker laten doen. Dan weet u altijd dat het goed zit. En mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn, dan heeft u altijd garantie.

Het verschil tussen polijsten en waxen

Waxen is het proces wat na het polijsten gebeurt. Het laat het harde werk van het polijsten nog beter naar voren komen. De auto glimt dus nog meer. Het harde werk komt nu echt naar voren. De wax is een beschermde laag voor uw auto nadat deze is gepolijst. Daarnaast is het schoonmaken van de auto gemakkelijker. Viezigheid en beestjes hechten zich namelijk minder goed aan de nieuwe laklaag. De nabehandeling van polijsten die wij bij Bleeker gebruiken noemen wij lakveredeling. Met ons geavanceerde PPS-technologie geeft u uw auto de beste bescherming van de laklaag die u maar kunt wensen. De aangebrachte teflonlaag is sterk waterafstotend, krasbestendig en er hecht geen vuil op. Een nabehandeling van waxen is niet nodig, u bent verzekerd van een langdurig glans- en kleurbehoud van de lak.

Koplampen polijsten bij Bleeker Hengelo

Naast doffe plekken op uw auto polijsten kunnen wij ook uw koplampen en achterlichtglazen polijsten. Het kan namelijk gebeuren dat deze onderdelen van uw auto dof worden. Doffe koplampen geven minder licht af. Dat is voor zowel u als voor uw tegenligger vervelend. Bij Bleeker in Hengelo bent u voor koplampen polijsten dus ook aan het juiste adres. Wij zullen de gemaakte kosten voor het polijsten en/of waxen dan ook niet in rekening brengen. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Ervaringen van anderen en

Klant reviews

Dhr. Peters
schadeherstel

Vakkundig personeel. Vriendelijk, je voelt je welkom! Wordt netjes te woord gestaan. Goed advies, duidelijke afspraken en communicatie, ASN Autoschade Hengelo regelde alles met verzekering, prima vervangende auto. En een mooi eindresultaat.

Anoniem
schadeherstel

Zeer positief: Buitengewoon klant gericht en professioneel. De bedrijfsleider die mij heeft ontvangen stond van minuut 1 in de ontzorg stand, en dienstbaar voor de klant, maar ook het andere personeel was zeer correct en behulpzaam. En niet te vergeten vakwerk aan de schade, perfect!

Mevrouw Bruins
schadeherstel

Vriendelijke ontvangst. Even meelopen om te kijken naar de schade. Goede inschatting maken en een duidelijke afspraak. Fijn dat je nog een mailtje krijgt dag voor de daadwerkelijke afspraak. Verlossend telefoontje dat we de auto weer kunnen oppikken. Heel mooi gemaakt, top werk