Spot repair

Spot repair

Kunststof spot repair bij Bleeker Hengelo

Het plaatselijk bij spuiten van kleine lakbeschadigingen noemen wij ook wel spot repair. Een spot is namelijk een kleine kras in uw auto. Spot repair is vaak voordeliger omdat niet de gehele auto of het gehele onderdeel gespoten hoeft te worden. Spot repair is een vorm van schadeherstel wat meestal wordt uitgevoerd op de bumper. De bumper is toch wel de meest gevoelige plek van een auto om krassen en deuken in te rijden. Wanneer u achteruit rijdt bijvoorbeeld en een paaltje over het hoofd ziet. Of wanneer u net een te scherpe bocht maakt en de takken van bosjes uw lak beschadigen. Schade kan ook ontstaan door opspattende steentjes of een stoeprand die net wat te hoog bleek te zijn.

Krassen verwijderen uit uw auto

Met kunststof spot repair verwijderen wij vervelende en lelijke krassen uit uw auto. Wij noemen dit kunststof spot repair omdat tegenwoordig (bijna) alle bumpers van kunststof worden gemaakt. Heeft u uw bumper beschadigd, maar is de lak nog in orde? Kijk dan eens bij bumper repair. Met bumper repair kunnen we eenvoudig uw bumper uitdeuken zonder dat we de lak moeten spuiten. Op elke auto vindt u wel krassen, het is eigenlijk ook niet te voorkomen. Een kras kan heel licht zijn, maar ook heel diep. En diepe krassen gaan auto eigenaren vaak irriteren. Daarom kiezen we er dan ook voor om dit door middel van spot repair te repareren. Spot repair is het plaatselijk herstellen van de schade, de schade mag niet groter zijn dan een A4-tje.  Het verschil met vroeger is dat dus niet het gehele onderdeel van uw auto opnieuw gespoten hoeft te worden. Het scheelt dus zowel tijd en geld.

Spot repair door onze experts

Het herstellen van schade aan uw auto vraagt altijd om een deskundige aanpak. De monteurs van ASN Autoschade Bleeker in Hengelo mogen wij zeker experts noemen. Uw auto is bij ons dan ook altijd in goede handen. Het proces begint bij schuren, gaat daarna over in plamuren en wordt daarna opnieuw gelakt. Er kunnen verschillen zitten in krassen. De laklaag van een auto bestaat uit meerdere lagen. Ziet u al een witte of grijze kras? Dan is de lak echt beschadigt en kan het gaan roesten. Dit is iets wat u wilt voorkomen. Zodra u dit heeft geconstateerd aan uw auto, moet u direct contact opnemen met Bleeker Hengelo zodat de schade gerepareerd kan worden. De kosten van het repareren door middel van spot repair ligt gemiddeld op €150. Dit kan hoger of lager uitvallen, afhankelijk van de grootte. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Ervaringen van anderen en

Klant reviews

Dhr. Peters
schadeherstel

Vakkundig personeel. Vriendelijk, je voelt je welkom! Wordt netjes te woord gestaan. Goed advies, duidelijke afspraken en communicatie, ASN Autoschade Hengelo regelde alles met verzekering, prima vervangende auto. En een mooi eindresultaat.

Anoniem
schadeherstel

Zeer positief: Buitengewoon klant gericht en professioneel. De bedrijfsleider die mij heeft ontvangen stond van minuut 1 in de ontzorg stand, en dienstbaar voor de klant, maar ook het andere personeel was zeer correct en behulpzaam. En niet te vergeten vakwerk aan de schade, perfect!

Mevrouw Bruins
schadeherstel

Vriendelijke ontvangst. Even meelopen om te kijken naar de schade. Goede inschatting maken en een duidelijke afspraak. Fijn dat je nog een mailtje krijgt dag voor de daadwerkelijke afspraak. Verlossend telefoontje dat we de auto weer kunnen oppikken. Heel mooi gemaakt, top werk