Deuk repareren

Deuk repareren

Voor kleine en grote deuken

Een deuk repareren voorkomt gefronste wenkbrauwen en vervelende vragen over de oorzaak van de deuk.  Een kleine deuk zonder krassen kan opgelost worden met de techniek uitdeuken zonder lakschade, beter bekend als uitdeuken zonder spuiten. Is de lakschade aan uw auto groter, dan wordt de klus bij het deuk repareren omvangrijker.

Een kleine deuk zonder krassen kan opgelost worden met de techniek uitdeuken zonder lakschade, beter bekend als uitdeuken zonder spuiten. Is de lakschade aan uw auto groter, dan wordt de klus bij het deuk repareren omvangrijker.

Hoe dan ook moet de auto dan naar een stofvrije omgeving gebracht worden waarna eerst oneffenheden worden verwijderd. Vervolgens worden de krassen en/of andere vormen van lakschade geschuurd en geplamuurd waarna het auto spuiten volgt. In alle gevallen helpen wij u snel weer schadevrij op weg.

Ervaringen van anderen en

Klant reviews

Dhr. Peters
schadeherstel

Vakkundig personeel. Vriendelijk, je voelt je welkom! Wordt netjes te woord gestaan. Goed advies, duidelijke afspraken en communicatie, ASN Autoschade Hengelo regelde alles met verzekering, prima vervangende auto. En een mooi eindresultaat.

Anoniem
schadeherstel

Zeer positief: Buitengewoon klant gericht en professioneel. De bedrijfsleider die mij heeft ontvangen stond van minuut 1 in de ontzorg stand, en dienstbaar voor de klant, maar ook het andere personeel was zeer correct en behulpzaam. En niet te vergeten vakwerk aan de schade, perfect!

Mevrouw Bruins
schadeherstel

Vriendelijke ontvangst. Even meelopen om te kijken naar de schade. Goede inschatting maken en een duidelijke afspraak. Fijn dat je nog een mailtje krijgt dag voor de daadwerkelijke afspraak. Verlossend telefoontje dat we de auto weer kunnen oppikken. Heel mooi gemaakt, top werk