Koplampherstel

Koplampherstel

Hoe ontstaan doffe koplampen?

Zure regen, pekel, UV stralen, wasstraatchemicaliën en andere omstandigheden kunnen ervoor zorgen dat uw koplampen dof en verweerd worden. Er ontstaat een aanslag op de buitenzijde van de koplamp die ervoor zorgt dat er minder licht doorgelaten wordt, dit belemmert het zicht en kan onveilige situaties opleveren.

Waarom koplamp herstel?

Koplampen raken door de jaren heen verweerd en er komen krasjes op. Sommige koplampen zijn zo dof en verweerd dat het zelfs een afkeur punt kan zijn bij de apk van uw auto. Het vervangen van uw koplampen is een dure aangelegeheid en daarom worden niet alleen hersteld maar ook worden deze voorzien van een nieuwe beschermlaag door middel van een coating. Doffe/verweerde koplampen kunnen ook zorgen voor onveilige situaties, ze worden weer zo goed als nieuw en daardoor heeft u weer goed en veilig zicht in het donker.

Hoe gaat het in zijn werk?

In ongeveer 1 uur? worden de koplampen (zonder demontage) volledig hersteld. In verschillende stappen worden de lampen behandeld en uiteindelijk voorzien van een sealant of coating die de koplampen weer opnieuw bescherming bieden.

Ervaringen van anderen en

Klant reviews

Dhr. Peters
schadeherstel

Vakkundig personeel. Vriendelijk, je voelt je welkom! Wordt netjes te woord gestaan. Goed advies, duidelijke afspraken en communicatie, ASN Autoschade Hengelo regelde alles met verzekering, prima vervangende auto. En een mooi eindresultaat.

Anoniem
schadeherstel

Zeer positief: Buitengewoon klant gericht en professioneel. De bedrijfsleider die mij heeft ontvangen stond van minuut 1 in de ontzorg stand, en dienstbaar voor de klant, maar ook het andere personeel was zeer correct en behulpzaam. En niet te vergeten vakwerk aan de schade, perfect!

Mevrouw Bruins
schadeherstel

Vriendelijke ontvangst. Even meelopen om te kijken naar de schade. Goede inschatting maken en een duidelijke afspraak. Fijn dat je nog een mailtje krijgt dag voor de daadwerkelijke afspraak. Verlossend telefoontje dat we de auto weer kunnen oppikken. Heel mooi gemaakt, top werk