Auto Diagnose

Auto Diagnose

Auto Diagnose bij ASN Bleeker Hengelo

Schade aan uw auto kan al snel veel geld kosten. Om een duidelijk overzicht van de kosten te geven, maken wij altijd vrijblijvend een offerte voor u. Deze offerte laat u exact zien bij zichtbare schade, wat welke schade gaat kosten en hoelang u de auto kwijt zult zijn. U kunt daar rustig op wachten terwijl u een kopje koffie drinkt.

Is de schade dusdanig erg, dat uw auto niet meer kan rijden of dat u het te gevaarlijk vindt om te gaan rijden? Bekijk dan uw groene kaart. Op de groene kaart staan exact de stappen aangegeven die u moet volgen. U kunt daarna contact opnemen met ons.

Bij ASN Autoschade Bleeker bieden wij u diverse services aan. Zo kunt u bij ons terecht voor haal- en brengservice wanneer niemand u kan ophalen of brengen naar onze locatie. Of wanneer uw auto moet worden opgehaald van uw werklocatie. Daarnaast bieden wij ook nog vervangend vervoer aan. U krijgt een volgetankte auto van ons mee. Wij verwachten wel een volgetankte auto terug.

Online schadeformulier

Ook kunt u bij ons online een schadeformulier downloaden. Deze dient u wettelijk bij u te hebben in het geval van schade. Daarnaast geven wij u enkele tips om op de juiste manier schade te melden bij uw verzekeraar. (online schadeformulier toevoegen)

Ervaringen van anderen en

Klant reviews

Dhr. Peters
schadeherstel

Vakkundig personeel. Vriendelijk, je voelt je welkom! Wordt netjes te woord gestaan. Goed advies, duidelijke afspraken en communicatie, ASN Autoschade Hengelo regelde alles met verzekering, prima vervangende auto. En een mooi eindresultaat.

Anoniem
schadeherstel

Zeer positief: Buitengewoon klant gericht en professioneel. De bedrijfsleider die mij heeft ontvangen stond van minuut 1 in de ontzorg stand, en dienstbaar voor de klant, maar ook het andere personeel was zeer correct en behulpzaam. En niet te vergeten vakwerk aan de schade, perfect!

Mevrouw Bruins
schadeherstel

Vriendelijke ontvangst. Even meelopen om te kijken naar de schade. Goede inschatting maken en een duidelijke afspraak. Fijn dat je nog een mailtje krijgt dag voor de daadwerkelijke afspraak. Verlossend telefoontje dat we de auto weer kunnen oppikken. Heel mooi gemaakt, top werk