Welkom bij ASN Autoschade Bleeker Hengelo!

ASN Autoschade Bleeker in Hengelo is een specialist in schadeherstel van personenauto’s en bestelwagens. U kent ons wellicht ook onder de naam “Schadeherstel Twente.” Sinds 2014 zijn wij aangesloten bij ASN Autoschade Nederland.

Scroll

Specialist in autoschadeherstel

Onze droom was en is het uitgroeien tot een begrip in Hengelo en omstreken op het gebied van autoschadeherstel en auto’s reinigen. Dat was en is onze missie, iedere dag weer. Sinds 2017 is het stokje overgedragen aan ons, Jochem Boers & Judith Schwering, een mooie uitdaging! De combinatie van goed management en vakkundig personeel vormen de sleutel van ons succes. Daarnaast is de bereidheid en de mogelijkheid tot investeren in moderne apparatuur cruciaal. In de afgelopen jaren is er door Bleeker Autoschade veel tijd en geld geïnvesteerd in vakgerichte opleidingen en trainingen voor het personeel. Mede hierdoor is er een sterk "wij-gevoel" ontstaan. Dit gevoel is één van de pijlers van een optimaal arbeidsklimaat. We zijn ISO-gecertificeerd en innovatief in proces en techniek. Tevens zijn we aangesloten bij BOVAG schadeherstel en in het bezit van het certificaat duurzaam repareren. ASN Autoschade Bleeker Hengelo is een gewaardeerd partner voor verzekeraars, volmachten, leasemaatschappijen, fleetowners, tussenpersonen en dealerorganisaties. ASN Hengelo is aangesloten bij ASN Autoschade.

Ervaringen van anderen en

Klant reviews

Dhr. Peters
schadeherstel

Vakkundig personeel. Vriendelijk, je voelt je welkom! Wordt netjes te woord gestaan. Goed advies, duidelijke afspraken en communicatie, ASN Autoschade Hengelo regelde alles met verzekering, prima vervangende auto. En een mooi eindresultaat.

Anoniem
schadeherstel

Zeer positief: Buitengewoon klant gericht en professioneel. De bedrijfsleider die mij heeft ontvangen stond van minuut 1 in de ontzorg stand, en dienstbaar voor de klant, maar ook het andere personeel was zeer correct en behulpzaam. En niet te vergeten vakwerk aan de schade, perfect!

Mevrouw Bruins
schadeherstel

Vriendelijke ontvangst. Even meelopen om te kijken naar de schade. Goede inschatting maken en een duidelijke afspraak. Fijn dat je nog een mailtje krijgt dag voor de daadwerkelijke afspraak. Verlossend telefoontje dat we de auto weer kunnen oppikken. Heel mooi gemaakt, top werk

Vervangend vervoer | Haal- en brengservice in Hengelo

Bij ASN Autoschade Bleeker in Hengelo hoeft u niet bang te zijn dat u zonder vervoer komt te zitten. We doen altijd ons best om u zo snel mogelijk weer in uw eigen gerepareerde auto verder te laten rijden. Heeft u schade aan uw auto gekregen en kunt u hem niet brengen bij ASN Autoschade Hengelo? Dan kunnen wij uw auto ophalen. Dit kunnen wij bij u thuis doen of op uw werk. Wij leveren uw auto daar dan ook weer af. Dit is onze haal- en brengservice. Wanneer u uw auto wel bij ons kunt brengen, krijgt u van ons passend vervangend vervoer. Wees niet bang voor extra kosten, bij de meeste autoverzekeringen wordt deze service gedekt tijdens het schadeherstel proces. Helaas uw auto total loss? check het aanbod van occasions op de: autobleeker.nl