Velgreparatie

Velgreparatie

Velgen herstel bij ASN Bleeker Hengelo

Schade aan uw velgen ontstaat het snelst door stoeprandschade. Denk hier bijvoorbeeld aan het raken van de stoeprand. Krassen en deuken aan uw velgen, daar wilt u natuurlijk zo snel mogelijk van af. Velgen bepalen namelijk een beetje de look van de auto en als deze beschadigd zijn is dat heel erg jammer. De look van de auto wordt daarbij ook aangetast. Wij begrijpen natuurlijk goed dat wanneer u schade heeft aan uw velgen, u dit zo snel mogelijk wilt laten herstellen. Bij ASN Bleeker in Hengelo herstellen wij graag uw schade aan uw velgen. Binnen de kortste keren zien uw velgen er weer als nieuw uit.

De werkwijze bij velgen herstellen

Om te bepalen hoe groot of klein uw schade aan de velgen is, gaan we deze schade eerst bekijken. Aan de hand daarvan stellen wij vrijblijvend een prijsopgave op. De deuken worden uitgedeukt en de krassen worden geschuurd en eventueel nog gepolijst als dat nodig is. Polijsten maakt de lak van de velg weer puntgaaf en laat de velg blinken. Uw velgen zien er weer helemaal als nieuw uit. Mocht het voorkomen dat uw velgen ernstig beschadigt zijn en dat nieuwe velgen goedkoper zullen zijn, dan zullen wij u dit uiteraard mededelen.

Lichtmetalen velgen bepalen vaak de uitstraling van de auto, het nadeel is echter dat ze kwetsbaar zijn. Bij ASN Autoschadeherstel Bleeker in Hengelo herstellen wij alle soorten velgen. Daar hoeft u dus niet bang voor te zijn!

Contact opnemen met ASN Bleeker in Hengelo

Heeft u schade aan uw velgen omdat u bijvoorbeeld de stoeprand heeft geraakt? Neem dan eenvoudig contact met ons op. Zoals al aangegeven zullen wij eerst bekijken hoe groot de schade is en daarna het proces in werking stellen. Heeft u nog meer schade aan uw auto? Zoals kleine krassen of deukjes, dan kunt u deze ook laten herstellen bij Bleeker in Hengelo. Neem gerust contact met ons op of bel naar 074-2550480 of stuur ons een berichtje op WhatsApp op het nummer 06-10032964. Wij staan altijd voor uw klaar en zoeken dan ook altijd naar de beste oplossing!

Ervaringen van anderen en

Klant reviews

Dhr. Peters
schadeherstel

Vakkundig personeel. Vriendelijk, je voelt je welkom! Wordt netjes te woord gestaan. Goed advies, duidelijke afspraken en communicatie, ASN Autoschade Hengelo regelde alles met verzekering, prima vervangende auto. En een mooi eindresultaat.

Anoniem
schadeherstel

Zeer positief: Buitengewoon klant gericht en professioneel. De bedrijfsleider die mij heeft ontvangen stond van minuut 1 in de ontzorg stand, en dienstbaar voor de klant, maar ook het andere personeel was zeer correct en behulpzaam. En niet te vergeten vakwerk aan de schade, perfect!

Mevrouw Bruins
schadeherstel

Vriendelijke ontvangst. Even meelopen om te kijken naar de schade. Goede inschatting maken en een duidelijke afspraak. Fijn dat je nog een mailtje krijgt dag voor de daadwerkelijke afspraak. Verlossend telefoontje dat we de auto weer kunnen oppikken. Heel mooi gemaakt, top werk