Airco service

Airco service
1

Airco service

Een airco dient u eigenlijk het hele jaar door te gebruiken. Het systeem zorgt ervoor dat het vocht uit een auto verdwijnt, zowel in de zomer als in de winter. De ramen beslaan niet meer en het is ook niet benauwd in de auto. ’s Zomers kan dat namelijk voorkomen, dat u vindt dat uw auto muf ruikt. Dit heeft eerder te maken doordat uw auto waarschijnlijk in de warme zon geparkeerd staat. Door uw airco te gebruiken voorkomt u dit. Een airco die naar behoren functioneert, zorgt voor een aangename temperatuur en regelt daarnaast ook de luchtvochtigheid.

Nare geurtjes of rare geluiden

Merkt u dat uit de luchtroosters van uw auto nare geurtjes komen? Dan is dit afkomstig uit uw airco. Ook als u de airco net aanzet en er rare geluiden ontstaan, is het daarvan afkomstig. Het is dan verstandig om contact met ons op te nemen. Een reparatie aan uw airco is vaak niet een reparatie die extreem veel werk in beslag neemt. Een van de belangrijkste redenen om uw airco goed te onderhouden is comfort. De airco werkt namelijk sneller en efficiënter als deze in topvorm is. Een andere reden is veiligheid. Met een goedwerkende airco voorkomt u dat uw ruiten beslaan en u dus niets meer kan zien.

Heeft u vragen over uw airco of wilt u deze laten nakijken? Neem dan gerust contact met ons op!

Een airco check of reparatie

Schimmels en bacteriën kunnen zich razendsnel ophopen in uw airco, het is daarom goed om uw airco jaarlijks te voorzien van een check. Door uw airco jaarlijks te laten nakijken voorkomt u wellicht ook grote kosten aan reparaties. Heeft u het gevoel dat uw airco niet meer naar behoren werkt of ruikt u nare geurtjes uit de luchtroosters? Dan is het hoog tijd om uw airco te laten nakijken door een van onze experts bij ASN Autoschadeherstel Bleeker.

Het aircosysteem is voorzien van een vloeistof met koudemiddel en speciale olie voor de compressor. Het is gebruikelijk dat u jaarlijks een deel van deze vloeistof verliest. Dit herkent u vaak aan de natte plek die uw auto achterlaat op een parkeerplaats of uw oprit. Dit is geheel normaal en daarover hoeft u zich geen zorgen te maken. Echter is het wel zo, wanneer u merkt dat uw airco er langer over doet om te koelen of de koele lucht lang niet zo koud is, dat de vloeistof aangevuld moet worden. Dit kunt u ook overlaten aan onze medewerkers.

Ervaringen van anderen en

Klant reviews

Dhr. Peters
schadeherstel

Vakkundig personeel. Vriendelijk, je voelt je welkom! Wordt netjes te woord gestaan. Goed advies, duidelijke afspraken en communicatie, ASN Autoschade Hengelo regelde alles met verzekering, prima vervangende auto. En een mooi eindresultaat.

Anoniem
schadeherstel

Zeer positief: Buitengewoon klant gericht en professioneel. De bedrijfsleider die mij heeft ontvangen stond van minuut 1 in de ontzorg stand, en dienstbaar voor de klant, maar ook het andere personeel was zeer correct en behulpzaam. En niet te vergeten vakwerk aan de schade, perfect!

Mevrouw Bruins
schadeherstel

Vriendelijke ontvangst. Even meelopen om te kijken naar de schade. Goede inschatting maken en een duidelijke afspraak. Fijn dat je nog een mailtje krijgt dag voor de daadwerkelijke afspraak. Verlossend telefoontje dat we de auto weer kunnen oppikken. Heel mooi gemaakt, top werk