Over ASN Autoschade Hengelo

Over ASN Autoschade Hengelo

Over ASN Autoschade Bleeker Hengelo

ASN Autoschade Hengelo is een erkend BOVAG-schadeherstelbedrijf en aangesloten bij alle verzekeraard en schadegarant waardoor wij bij vrijwel alle merken en verzekeringsmaatschappijen uw schade rechtstreeks af kunnen handelen met het daarbij behorende voordeel op het Eigen Risico. Daarnaast ontvangt u op de werkzaamheden 4 jaar BOVAG garantie!

Onze droom was en is het uitgroeien tot een begrip in Hengelo en omstreken op het gebied van autoschadeherstel en auto’s reinigen. Dat was en is onze missie iedere dag weer. Sinds 2017 is het stokje overgedragen aan ons Jochem Boers & Judith Schwering een mooie uitdaging! De combinatie van goed management en vakkundig personeel vormen de sleutel van ons succes. Daarnaast is de bereidheid en de mogelijkheid tot investeren in moderne apparatuur cruciaal. In de afgelopen jaren is er door Bleeker Autoschade veel tijd en geld geïnvesteerd in vakgerichte opleidingen en trainingen voor het personeel. Mede hierdoor is er een sterk "wij-gevoel" ontstaan. Dit gevoel is één van de pijlers van een optimaal arbeidsklimaat. 

Persoonlijk contact

ASN Autoschade Bleeker Hengelo heeft vakkundige en specialistische mensen in dienst. Door de kwaliteit en het persoonlijke contact  beoordelen onze relaties en klanten ons met een 9.0!  en 99 % van onze relaties beveelt ASN Autoschade Bleeker Hengelo aan. Natuurlijk zijn wij hier erg trots op ! 

ASN Autoschade Bleeker Hengelo verzorgt deze service in de volgende plaatsen rondom Hengelo:

Agelo, Albergen, Berghum, Beuningen, Borne, De Lutte, Denekamp, Deurningen, Fleringen, Gammelke, Haarle, Harbrinkhoek, Hertme, Hezingen, Lattrop-Breklenkamp, Lemselo, Mander, Manderveen, Mariaparochie, Mekkelhorst, Nutter, Oldenzaal, Ootmarsum, Oud Ootmarsum, Reutum, Rossum, Volthe, Saasveld, Dulder, Het Stift, Tilligte, Tubbergen, Vasse, Weerselo en Zenderen.

Jochem Boers

Directeur

Klacht of suggestie?
Mail mij: j.boers@bleekerhengelo.nl

Rob Grootveld

Schadeadviseur

Laurens de Rond

Schadeadviseur