Hagelschade

Hagelschade

Hagelschade

Hagelschade is simpelweg niet te voorkomen maar kan wel veel schade aanrichten aan uw auto. Bij hagelschade is vaak te zien dat er kleine deukjes in de auto verschijnen. Deze kunnen op verschillende manieren worden gerepareerd.

Deze kunnen op verschillende manieren worden gerepareerd. Dit is afhankelijk van hoe diep de deukjes zijn. Naast deukjes kunnen grote hagelstenen ook zorgen voor ruitschade.

Contact opnemen

Wij geven u graag advies over wat u het beste kunt doen om de schade te repareren. Zo kunt u snel weer zorgeloos onderweg. Wel zo aangenaam!

Ervaringen van anderen en

Klant reviews

Dhr. Peters
schadeherstel

Vakkundig personeel. Vriendelijk, je voelt je welkom! Wordt netjes te woord gestaan. Goed advies, duidelijke afspraken en communicatie, ASN Autoschade Hengelo regelde alles met verzekering, prima vervangende auto. En een mooi eindresultaat.

Anoniem
schadeherstel

Zeer positief: Buitengewoon klant gericht en professioneel. De bedrijfsleider die mij heeft ontvangen stond van minuut 1 in de ontzorg stand, en dienstbaar voor de klant, maar ook het andere personeel was zeer correct en behulpzaam. En niet te vergeten vakwerk aan de schade, perfect!

Mevrouw Bruins
schadeherstel

Vriendelijke ontvangst. Even meelopen om te kijken naar de schade. Goede inschatting maken en een duidelijke afspraak. Fijn dat je nog een mailtje krijgt dag voor de daadwerkelijke afspraak. Verlossend telefoontje dat we de auto weer kunnen oppikken. Heel mooi gemaakt, top werk